All deleted tweets from politicians

Gemeenteraadslid @D66Utrecht | cultuur, evenementen, erfgoed, wervengebied, vastgoed, sekswerk, asiel & integratie | Werk: kunst & technologie | ❤️ de Neudeflat

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @jacobstokes: "Intelligence officials estimate that China has now stolen all the personal identifiable information of about 80% of Americans, and it has a good start on collecting information on the remaining 20%." npr.org/2021/08/26/101…

Ik schreef nog iets over de protestmars van Unmute Us. Fijn als zoveel mogelijk mensen zich aansluiten. https://t.co/wiv3lsKyDs

RT @jbillinson: RT @jbillinson: This is it, folks. The greatest headline ever written https://t.co/nYL7BgWwyM

RT @jason_howerton: RT @jason_howerton: Millennials: “We’re actually not horrible.” Also Millennials: https://t.co/Emjgl0yfVj

RT @D66Utrecht: Wanneer de gemeente maatschappelijk vastgoed van de hand doet moeten Utrechters het recht krijgen om dit vastgoed over te nemen. Wij willen dat bewonersinitiatieven ten opzichte van commerciële investeerders een eerlijke kans krijgen🤝 utrecht.d66.nl/laat-bewoners-… #raad030 https://t.co/Nk85v00t5f

RT @ZihniOzdil: Kuzu blijft nu ontkennen dat hij op Turkse TV Nederlandse politici met een Turkse achtergrond etnisch heeft geprofileerd vanwege hun erkenning van de Armeense Genocide. Bekijk de beelden en oordeel zelf: twitter.com/zihniozdil/sta…

RT @ZihniOzdil: Oproepen tot moord en journalist @ShashiRoopram intimideren. Dat “Anti” kun je gerust gummen bij de “Antifascisten”. Schandelijk dat dit soort clubs meeliepen gisteren: antiracisme is betekenisloos als er een oogje wordt dichtgeknepen bij racisme en fascisme vanuit de andere hoek https://t.co/q9dSEJZ5cF