All deleted tweets from politicians

Politician, Vice President of VMRO DPMNE Macedonia, center-right and conservative

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Поздрав до Фонд за инивации :) ќе одговарате! https://t.co/O00J7oxgoN

RT @jmclghln: ...Macedonia poll: District 5 -1008 voters- VMRO 31% SDSM 28% DUI 5% AA 4% DPA 1% other 0% undecided 31%; District 6 -1019 voters- VMRO 12% SDSM 17% DUI 26% AA 20% DPA 3% other 0% undecided 22%. Large undecided among voters, but VMRO in lead.

RT @jmclghln: This past year we have been doing polls in Macedonia in cooperation with VMRO DPMNE Our just completed district polls show they can win 15th July elections lead in 5 of 6 districts: District 1 1005 voters VMRO 28% SDSM 25% DUI 6% AA 4% DPA 1% other 1% undecided 35% ...

RT @jmclghln: ....Macedonia poll District 2-991 voters-VMRO 26% SDSM 24% DUI 9% AA 7% DPA 1% other 1% undecided 32%; District 3-967 voters-VMRO 39% SDSM 32% DUI 0% AA 0% DPA 0% other 0% undecided 29%; District 4-975 voters-VMRO 38% SDSM 33% DUI 0% AA 0% DPA 0% other 1% undecided 28%;..

Продолжуваме со средби во интерес на Македонија. Остваривме средба со @davidmcallister, Претседател на Комитетот за надворешни работи на Европскиот парламент и потпретседател на германската ЦДУ. Силно се бориме за евроинтеграциите на Македонија! https://t.co/pokr2XOmEz

Денес сме на Политичкото Собрание на Европската Народна Партија @EPP , а имаме средби и во Комисијата за надворешни работи и безбедност на ЕУ. Секогаш во интерес на Македонија! https://t.co/vxYut6AcCt

Денеска заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ @MickoskiHM и меѓународниот секретар @TimcoMucunski остваривме средба со @MCampomenosi, шеф на делегацијата на партијата Лега на Матео Салвини во Европскиот парламент. Продолжуваме со средби во интерес на Македонија! https://t.co/MwFk5A3kK4

Честитка за 31-от роденден на ВМРО-ДПМНЕ од Генералниот секретар на ЕПП, @TonoEPP . Европската народна партија ги обединува најголемите центар-десни и конзервативни партии од Европа, а ВМРО-ДПМНЕ е полноправен член. Силната поддршка значи многу пред претстојните избори. https://t.co/wpvUz8mgOX

Еднаш УМС секогаш УМС! Во Битола со новата енергија на ВМРО-ДПМНЕ и Македонија! Доаѓаат промените! https://t.co/LOD8zBQbGO

Сопиште е пример како кадрите на ВМРО-ДПМНЕ го РЕАЛИЗИРААТ она што е ветено Погледнете ја изјавата за медиуми и одговорите на новинарски прашања за актуелните теми во Македонија. youtube.com/watch?v=GjmlBE…