All deleted tweets from politicians

СДСМ е политичка партија во Република Северна Македонија. Основана е во 1991 година. Членка е на Социјалистичката Интернационала и асоцијативна членка на ПЕС.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

СДСМ гради едно општество за сите граѓани, ВМРО-ДПМНЕ дели и сее омраза. ◽ sdsm.org.mk/soopstenija/32… https://t.co/iIdDCMBcJW

➡️По 50 години за првпат се реконструира патот преку Националниот парк Галичица кој ги поврзува Охрид и Преспа.

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

#СДСМ со најголема граѓанска доверба пред останатите партии! https://t.co/GC9C4jf7AC

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

📍Денеска пред парк Дом на културата во Делчево со почеток од 20.00 часот #СДСМ ќе одржи Граѓанска трибина. Доаѓа #НајдобротоЗаНашатаОпштина Се гледаме во Делчево ! https://t.co/uGk0OHUsDB

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Голема нервоза во ВМРО -ДПМНЕ ◽◽ sdsm.org.mk/soopstenija/27…

RT @mindplumber: Како да им објаснам на децата дека "партијата на семејни вредности" - ВМРО ДПМНЕ: - Сака да беси и коле Шиптари - Ветува ноќи на ножови - Направи пуч и се обиде да убие пратеници - Прави листи за отстрел - Тепаше млади по библиотеки - 2/3 од раководството им се геј ...

RT @SDMMakedonija: Социјалдемократската младина на Македонија организира крводарителска акција во чест и признание на нашиот голем другар Трајче Нешковски. https://t.co/3ILRBcDjaK

RT @SDSMakedonija: Грижата за најмладите е наш врвен приоритет, отворивме 13 детски градинки, ги покачивме платите на воспитувачките и негувателките sdsm.org.mk/soopstenija/27…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Калеска Ванчева за Алсат: Ако постои политичка волја од сите можеме да одиме на отворени листи и за овие локални избори sdsm.org.mk/soopstenija/26…

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Калеска Ванчева за Алсат: Ако постои политичка волја од сите можеме да одиме на отворени листи и за овие локални избори sdsm.org.mk/soopstenija/26…