All deleted tweets from politicians

Костадин Костадинов

Follow

Портпарол на СДСМ | Пратеник во Собрание на Република Северна Македонија

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @gloriafreedoom: Пратеничката на ДПМНЕ, Ели Панова гласала против законот за финансиска поддршка на граѓани со низок доход. Со овој потег, остава на цедило самохрани родители, корисници на право на социјална сигурност, корисници на пензија на деца без родители и родителска грижа! Брука😡😡😡😡😡

Имав телефонски разговор со сопственикот на компанијата НИКОБ, Кирил Лазаров информиран сум дека ставаат на располагање 2 смени од по 50 луѓе, до конечно расчистување на ТЦ Глобал. Благодарност до компанијата што ја покажува својата солидарност во ова време!

Димче во Парламент настапи со прашањето. Дали е точно? Епа Димче, дали е точно дека станот ти го подари ДПМНЕ? Дали е точно дека логистички ти помогна Зоран Заев, за да имаш поголем рејтинг од Мицкоски? Колега Димче, па дали???

Димче син Кончита Вурстин, нит доставил тужба ниту ништо. Бруко една националистичка...

Коалицијата помеѓу вмро дпмне и левица лизга по тенок мраз... Ќе ги здуши ли пак деструкцијата, останува да видиме... Според мене да!

Агресијата е интелектуална немоќ! Верувајте дека напросто уживам кога ботови на вмро-дпмне и ботови на Жалпасиев си кршат прсти за да одбранат нешто што не се брани. Епа тоа е, sorry!

Ај може ќе најдам нешто од Димче потпишано, не би требало до толку да го мрзи Крмов. Инаку за буџет немаат ниту еден амандан, каде што можат реално да придонесат, ама тоа е. https://t.co/2tBFOCpEWz

Амандманите на апасиев и вмро дпмне и реакциите на двете партии, само ја потврдија нивната коалиција.

@gunmetal6lack Не можам да се брукам од некој кој поднесува лоши аманмани, се чудам дека некој дал глас за такви луѓе. За тоа искрено жалам, но тоа е демократија и сум должен да го почитувам.