All deleted tweets from politicians

◽◽◽◽◽◽◽◽◽◽ Одиме на Светско! Најдобри меѓу најдобрите! Честитки народе, браво момци вака се игра со ❤! #Свецко https://t.co/hWJy2ZyUa8