All deleted tweets from politicians

🌾Над 4️⃣5️⃣0️⃣милиони денари се исплатени на сметките на 24.753 полјоделци. Во време на светска економса криза навремено и неселективно даваме финансиска поддршка за земјоделците, ги намалуваме трошоците, и помагаме секогаш кога е најпотребно. #работа #ефикасност #резултати https://t.co/pJm0paBkCd