All deleted tweets from politicians

👏После една деценија, Пробиштип доби нова модерна кино сала, со финансиска поддршка преку Програмата за рурален развој. На наше големо задоволство вечерва сме дел од отварањето, со првата интерпретација во изведба на културно уметничкото друштво Танец. https://t.co/ybaatZWcf4