All deleted tweets from politicians

Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @USTreasury: Today, OFAC designated Milorad Dodik, a member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina, & an associated media platform in response to Dodik’s corrupt activities & continued threats to the stability & territorial integrity of Bosnia and Herzegovina. home.treasury.gov/news/press-rel…

На денешната работна средба со градоначалникот на општина Крива Паланка, Сашко Митовски, разговаравме за идните планови и проекти за развој на Крива Паланка, како и за мерките од Планот за борба против корупција кои треба да се спроведат на централно и на локално ниво. https://t.co/YuTyEc9jqc

Сочувство до семејствата и блиските на загинатите во сообрќајната несреќа што се случи во Бугарија. Им посакувам брзо заздравување на повредените. Нема зборови за утеха за оваа трагедија.

Пред 30 години, граѓаните одлучија да основаат своја независна, суверена, демократска и социјална држава. Врз основа на одлуката донесена на референдумот на 17.11.1991 година, Собранието го усвои најважниот државен и правен акт – Уставот на Република Македонија. https://t.co/YejZhxLCu7

Оддаваме почит нa хероите кои на 13 ноември 1944 година ги дадоа своите животни за слободно Скопје. Нивното херојство нè обврзува на почит и верност кон овој град, не заборавајќи притоа колку е скапа слободата. Нека ни е честит 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје. https://t.co/ItBLzpxX09

Денеска со потпретседателката на СДСМ, Сања Лукаревска, имавме средба со претседателот на Националниот демократски институт, Дерек Мичел и регионалните директори за Европа и Азија, на која разговаравме за досегашната успешната соработка и за идните активности. https://t.co/gsQMnTwEQB

Работиме, реконструираме и инвестираме во патната инфраструктура низ целата земја. https://t.co/neGejvu8Gu

Работиме, реконструираме и инвестираме во патната инфраструктура низ целата земја. https://t.co/pOThHzQXoA

Работиме, реконструираме и инвестираме во патната инфраструктура низ целата земја. https://t.co/36h8yLr694

Ученичките стипендии, кои се движеа од 2.000 до 2.900, сега се усогласени на 2.500 денари. Се грижиме за студентите, затоа што се наша иднина.